fbpx

Anbefaling Simona Borongic – forløb 2019/2020 sammen med veninde

Jane Viksø er en fantastisk og utrolig kompetent træner og coach. Jane skaber rum til dig som person, til dine behov og dine mål.  Jane udfordrer dig herefter til at nå dine mål på den bedste givende måde. Din træning med Jane er ikke ens. Udover at du får tilsendt en træningsplan som du får lov at følge selv, så har Jane andre træningsmetoder. Disse metoder møder du når du personligt træner med Jane. Hun udfordrer dig, udfordrer dit sind og krop til at yde dit bedste, for at nå dine mål.

Træning med Jane varierer dvs. din personlig træning med Jane er anderledes fra gang til gang, men også sjov og du får en masse ud af træningen. En time forsvinder så hurtigt og du får svedt din fedtmasse ud. OG du kan evt. træne med en ven, veninde, familie, samlever så du bliver endnu mere motiveret og udfordret. 

Kort sagt, Jane er engageretrutineret pålidelig træner og coach, som har udvist stort engagement i mine behov og mål og har løst den opgave som jeg har ønsket på en fuldt ud tilfredsstillende måde. 

Hertil kommer, at Jane er en vellidt trænercoach og fantastisk person som vil være et aktiv for enhver menneske som har behov for forandring eller bedring. På denne baggrund kan jeg Simona Borongic, give Jane Viksø min allerbedste anbefalinger

Med venlig hilsen

Simona Borongic 

Kundekommentarer

Amalie Stampe 19 år, sportsdanser. Forløb 10 gange over ca. 6 uger.

“Jeg er sportsdanser på eliteniveau, og kontaktede Jane, da jeg var træt af at få at vide at jeg virkede for tung og ikke markeret nok på dansegulvet. Inden da havde jeg været hos diætist og generelt spist sundt og trænet meget, men i løbet af mit forløb med Jane, blev jeg introduceret til en helt ny måde at spise sundt på. Jeg tabte mig næsten 5 kg. og adskillige cm, men det bedste var den markering af mine muskler jeg så på de 6 uger, og den styrke jeg opnåede.

Jeg kan klart anbefale et forløb med Jane, både mht, kost og træning!”

Feline Hasen, 24 år. Forløb 10 gange over ca. 4-6 uger

Jeg havde et forløb med Jane i en måned. Den første dag havde jeg stort set aldrig sat benene i et fitnesscenter, men Jane formåede at få en til at føle sig tryk. Jane er meget professionel men er også altid frisk på en “sludder for en sladder” – selvfølgelig mens man træner;-) Øvelserne vi lavede var helt vildt sjove, da det ikke kun var maskiner vi brugte – det er en meget varieret træning. Jeg kan klart anbefale Jane, hun får motivationen frem. 4 mdr efter endt forløb er jeg kommet i mit livs form.